8
mei

Verhuisbericht

Algemeen
17
april

kerkdienst live

Uncategorized

https://kerkdienstgemist.nl/streams/1521988/embed

14
april

Nieuws rondom ons nieuwe onderkomen

Uncategorized

https://krant.noorderkrant.nl/reader/?epub=https://krant.noorderkrant.nl/ndc-ws/noorderkrant/issues/2113/#/pages/2

Er is al veel werk verzet en er wordt nog steeds geklust. Ook is er een brief voor alle gemeenteleden en een flyer voor alle dorpelingen in de maak.

28
maart

Uitleg proefje paawandeling

Uncategorized
22
maart

Paaswandeling Stap voor stap

Uncategorized

In de PG Bedum is sinds een aantal jaren DOEKERK. Dit is een heel laagdrempelige actieve dienst voor jong en oud. Er doen vaak gezinnen mee die weinig (meer) in de kerk komen, evenals buitenkerkelijken. Door de Corona organiseert de DOEKERK nu coronaproof-activiteiten en wij gaan in Zuidwolde aanhaken.
U/jij wordt van harte uitgenodigd om mee te doen met de wandeling door Zuidwolde in de stille week voor Pasen: Stap voor stap op weg naar Pasen. De wandeling is voor iedereen: voor gezinnen, voor jongeren en volwassenen.

Doe mee en haal op zaterdag 27 maart tussen 10.00 en 12.00 uur een envelop met info over de route. (bij het Anker-Pastorielaan 30) Op de bijgaande poster staat meer informatie en in de dienst van afgelopen zondag en komende zondag volgt er meer uitleg!

24
februari

Voor de kindernevendienst

Uncategorized

Scan de QR-code om de verwerking alvast uit te printen en/of voor te bereiden.

23
december

kerstmusical!

Uncategorized
23
november

AVG

Algemeen

https://www.ontmoetingskerkzuidwolde.nl/wp-content/uploads/2020/11/Model-privacystatement-gemeenten-DEF.pdf

14
november

Bedankt!!

Algemeen

8
november

Maand van de dank boekje

Uncategorized

Beste mensen,

Dankdag. Woensdagavond, samen naar de kerk. Elkaar ontmoeten, samen luisteren, samen danken, samen dankbaar zijn. Allemaal dingen die we samen deden. Al járen.

Dankdag 2020. Woensdagavond. Niks.

Niet omdat we niet willen maar omdat we niet kúnnen. Maar wat missen we het om elkaar te zien, om elkaar te spreken, dingen te delen, samen…

Dáárom hebben we nu een soort van digitale ‘maand van de Dank’ bedacht. Verschillende mensen hebben meegeholpen met meedenken, meeschrijven. Het is een klein boekwerkje geworden door en voor de gemeentes van Bedum en Zuidwolde. Iedereen kan er in lezen, of uit knutselen of… Lees maar en kijk maar en zelfs luisteren kan. We hopen dat iedereen mee wil helpen om de ‘maand van de Dank’ tot een succes te maken en dat we er ook nog lang plezier van hebben door samen onze dank te tonen!

Namens iedereen die geholpen heeft;

Veel plezier en geniet ervan!

Hartelijke groet,

José Kruize

Jongerenwerker.bedum.zuidwolde@gmail.com

06 – 2121 4198

Download hier het hele boekje.